Els ciclistes del Ginestar ULB Sport defensen a Elorrio i Alzira les seues posicions

La localitat basca de Karrantza va organitzar diumenge passat 5 de novembre la 2ª prova puntuable de la Copa Espanya de Ciclocròs, en la qual els ciclistes del Ginestar – ULB Sportsvan tornar a pujar a podi. 
El més destacat va ser el cadet Jordi Constantino (al més alt del podi de la imatge superior), qui per segona jornada consecutiva es va alçar amb el bronze de la prova. El seu company Dani Sánchez va creuar la meta en la 25 posició. En la categoria juvenil, Miquel López iniciava la prova amb molt bones sensacions, però una avaria l’obligava a recórrer diversos metres a peu, perdent així algunes posicions en carrera. Malgrat açò no va tirar la tovallola i va finalitzar en la 26ª posició. 
La pròxima prova de la Copa Espanya se celebrarà diumenge que ve dia 12; de nou en el nord d’Espanya, concretament en la localitat d’Elorrio.

Joan Rico, al centre, i Adrián Requena, a la dreta.

Si la Copa d’Espanya va ser positiva per a l’equip ciclista gandià, la Challenge de la Comunitat Valenciana ho va ser més. Bunyol va organitzar la 5ª prova puntuable d’aquesta Challenge, i no van faltar a la cita els de la PC Beniopa. En la categoria Cadet Joan Rico es va alçar amb una gran victòria, aconseguint així vestir-se amb el groc de líder de la Challenge. A més, el seu company d’equip, Adrián Requena, l’acompanyà en el podi després d’aconseguir la 3ª posició de la carrera. La cadet Lucía Martí també va tancar una excel·lent carrera amb el podi després de creuar la meta en 3ª posició. I en juvenils, Alejandro Roberto es va classificar després d’una trepidant carrera en 3ª posició, tancant així una jornada brillant per al conjunt gandià, que va estar present en quasi tots els podis de la jornada.

Diumenge que ve dia 12 tornaran a barallar per a mantenir els resultats tan positius en la Challenge, ja que la 6ª prova puntuable es disputarà a Alzira.

Et Pot Interessar