Chef Amadeo renova el seu patrocini al Gandia Billar Club

El restaurant Chef Amadeo de la Platja de Gandia ha renovat el patrocini del club Gandia Billar Club, que amb este conveni es denomina Chef Amadeo Gandia Billar.
Aquest patrocini es renova després d’una temporadacàrrega d’èxits esportius i organitzatius: d’una banda el Campionat de lliga aconseguit pel Chef Amadeo Gandia i l’ascens a 1ª divisió, i per una altra la celebració del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que la Comunitat Valenciana va guanyar a Gandia.
El patrocini té un doble vessant: en primer lloc se centra en els equips que presentarà el Chef Amadeo Gandia en les diverses competicions: Primera Divisió Nacional, Divisió d’honor Autonòmica i Segona Divisió autonòmica, i en segon lloc Chef Amadeo donarà nom a les competicions modalitat «open» que se celebren en la ciutat. D’aquesta forma el clàssic trofeu Ciutat de Gandia passarà a anomenar-se “Ciutat de Gandia-Chef Amadeo”.
Amb una reunió celebrada al restaurant es van tractar els aspectes clau d’aquesta col·laboració, i a  el club va lliurar una placa commemorativa amb la medalla d’or aconseguida pel Campionat de lliga Nacional el passat mes de maig. A la imatge, d’esquerra a dreta, Javier Muñoz, secretari del Gandia Billar; Amadeo, propietari i cuiner del restaurant, i Jose Luis Pascual, capità de l’equip nacional del Gandia.
Des del Gandia BC han mostrat plena satisfacció per la renovació del patrocini en un any que sembla important pel retorn a la Primera Divisió i per la quantitat d’esdeveniments a celebrar en la ciutat.
D’altra banda, el club gandià ha sol·licitat entrar al circuit nacional de billar a 3 bandes, aspecte que situaria a Gandia i al seu club entre les millors ciutats de billar nacional. La decisió de la RFEB se sabrà a la fi del mes d’agost, i la 1ª prova del circuit se celebra a la fi del mes de setembre.

Et Pot Interessar