20.1 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

El Chef Amadeo de billar encapçala la classificació al seu grup de la lliga nacional

Dissabte passat el Xef Amadeo Gandia Billar Club tornava a la lliga nacional i ho feia a domicili desplaçant-se e a terres andaluses per a disputar la 6ª jornada de lliga davant el CB Ubeda, que és l’últim de la classificació del grup C.

Els saforencs deixaren clara la seua superioritat amb un contundent 0-8, que suposa 2 punts de match i 8 punts parcials.

El d’Ibi , Iván Mayor, i el gandià Paco Estruch van tenir alguna oposició guanyant el seu enfrontament amb certa oposició dels seus rivals de Jaén. D’altra banda el de Vilallonga, Jose Luis Pascual, va arrasar al seu rival en un partit de tràmit i sense història, i el de Castalla, Jesús  Rico va tornar a realitzar un seriós partit amb 29 entrades i una mitjana d’1,379 que el torna a situar una setmana més al capdavant de la classificació general individual de jugadors nacionals, recordar que Pascual ocupa la 4ª plaça en aquest rànquing individual.

Aquesta nova victòria situa la classificació matemàtica, per als de La Safor, a un sol punt per a la fase d’ascens a 1ª divisió, quan encara resten 3 jornades per al final de lliga. La classificació és com segueix:

Equip                                      J         Pts      Parc.   Mitjana

CHEF AMADEO GANDIA   5          9          32       0,939

ALACANT B.C.                      4          7          26       0,971

CASINO DE LORCA            5          4          16        0,730

C.B. CASAS PENJADES      5          3          14        0,632

C.B. A. D’ÚBEDA                   5          1          8          0,570

D’aquesta forma i atès que aquesta jornada descansava el Alicante, B.C. el Xef Amadeo Gandia se situa líder seguit per l’Alacant amb un partit menys.

El pròxim enfrontament dels gandians serà el dia 10 de març davant l’Alacant, informarem sobre aquest enfrontament.

IMG 20180127 172708

I Campionat autonòmic absolut femení

D’altra bana, dissabte es va celebrar a Gandia el I Campionat Autonòmic Absolut categoria femenina a la modalitat de 3 bandes, disputat en les instal·lacions del Chef Amadeo Gandia.

Van participar les jugadores  Susana Riera del CB Mislata i Amal Najjari de l’Alacant BC, que van disputar a doble partit el títol de Campiona Autonòmica Absoluta.

La igualtat en els 2 partits disputats entre ambdues va ser la constant. En el primer partit va guanyar l’alacantina  Najjari per 13-12 i en el segon partit la valenciana Riera per 15-11, la qual cosa resolia la competició a favor de Riera per carambolaverage.

 

Articles relacionats