El Rafelcofer CF es queda amb la mel a la boca

El Racing Rafelcofer CF s’ha quedat a les portes de l’ascens a la Regional Preferent en haver empatat a casa en el partit de tornada contra el Club Almenara Atlètic 2-2, i haver fet valer el rival els dos gols a domicili sobre l’empat a un gol que es va registrar amb el partit d’anada. 

La decepció dels saforencs contrasta amb l’alegria dels de la Plana Baixa (a la imatge), que havien acudit al camp de la Runa amb desenes d’aficionats. 

L’esforç del Rafelcofer ha estat colossal esta temporada, en la qual havien acabat en segona posició del Grup Segon de Primera Regional, amb 66 punts fruit de 21 victòries, 3 empats i 6 derrotes. Eixa segona posició els enfrontava al primer classificat de l’altre grup, l’Almenara, i hi havia molta confiança amb l’ascens, atés que un empat sense gols haguera servit als de Rafelcofer. Fins i tot el partit s’havia posat de cara amb el primer gol local al minut 47, i eixe avantatge mínim s’ha mantés fins al minut 75, quan ja tots els aficionats locals celebraven l’ascens. Semblava impossible que l’Almenara anara a marcar els dos gols que li calien en només quinze minuts, però ho han aconseguit, i en només dos minuts, al 75 i 80, li han donat la volta al marcador i pràcticament deixaven al Rafelcofer amb la mel a la boca, perquè ara eren necessaris dos nous gols locals per a jugar l’any que ve a Preferent. El segon gol, el de l’empat, ha arribat, però el tercer no després d’uns darrers minuts d’infart. 

Et Pot Interessar