16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

CF Gandia saluda a l’afició des del balcó de l’Ajuntament de Gandia

-Recepció a l’ajuntament de Gandia al CF Gandia per l’ascens a Tercera RFEF

CF Gandia Ajuntament de Gandia Fotografia Narxo Frances 1
Fotografia Natxo Francés

El CF Gandia va aconseguir el dissabte a Quart de Poblet l’ascens a Tercera RFEF després de véncer al CD Bunyol per 1-0. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Gandia va rebre a jugadors, cos tècnic i membres de la Direcció Esportiva el passat diumenge per a felicitar i celebrar l’èxit esportiu obtingut.

L’equip blanc i blau tanca d’aquesta manera una gran temporada on va liderar la classificació del grup IV de Preferent amb solvència i, ara, s’ha proclamat campió de la fase d’ascens a la cinquena divisió del futbol espanyol. Així, serà la primera vegada que el Gandia jugarà en aquesta categoria després de modificar els termes de 2a B i Tercera Divisió.

José Manuel Prieto, alcalde de Gandia, va voler donar l’enhorabona als presents pel gran resultat d’aquesta temporada “fruit del treball realitzat als darrers anys”. “Orgull és el que heu fet sentir a tota Gandia i la ciutat ha de tornar-vos-el. El CF Gandia és el club d’una ciutat que se sent identificada en tota una manera de ser”, va concloure.

Articles relacionats