12.5 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Cerimònia de Clausura de la X edició Escola d’Estiu CB Tavernes

La jornada 10 de l’Escola d’Estiu va ser organitzada per Ferran i Honorio amb competicions, partits, tornejos finals i com a colofó final piscina i jocs d’aigua a càrrec de Josep Serrano.

Els membres de la Junta Directiva del CB Tavernes tingueren l’oportunitat d’apreciar la millora i els diferents detalls, que sens dubte, han deixat els participants, acabant la cerimònia amb la merescuda entrega de diplomes per la seua entrega, passió i treball en la participació d’aquesta X edició.

Més enllà del gran treball que han fet aquesta edició per millorar el seu bàsquet, destacar l’excel·lent grup que hi ha participat enguany: Jugadors i jugadores joves, amb ganes de menjar-se el món, disciplinats i amb moltíssima màgia a les mans.

Des de el club han declarat, “Aquest any s’ha fet un agraïment a cada visita d’entrenadors/es, instructors, etc., i molt especial pels participants. Moltes gràcies per l’empremta que heu deixat a la X Escola d’estiu Tavernes!” “Després de 10 anys de l’Escola d’Estiu CB Tavernes estem molt satisfets, agraïts i ens sentim afortunats de comptar amb les famílies i els jugadors que han passat edició rere edició… Sou el vertader motiu per seguir superant-nos, per seguir motivats i amb ambició per oferir-vos la millor Escola d’Estiu possible. Ara comença el compte enrere per la pròxima edició!!! Moltes gràcies infinites a tots!”

Articles relacionats