21.5 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

Celebrada la XIV edició del Fòrum d’Ocupació a Gandia

• El Campus de Gandia de la UPV ha acollit la trobada de més de 500 empresaris, estudiants, investigadors i emprenedors per a crear una xarxa de contactes.

• Com a novetat, enguany s’ha celebrat conjuntament amb el Fòrum Empresarial Saforconnecta.

• Al llarg de la jornada s’han celebrat diferents activitats, ponències i tallers. Els participants han tingut l’oportunitat d’exposar-hi la seua idea de negoci o projecte empresarial.

Gandia ha celebrat la XIV edició del Fòrum d’Ocupació a l’Aula Magna del campus de Gandia UPV, un espai que ha acollit més de 500 participants, entre empresaris de diferents àrees, estudiants, investigadors i emprenedors. A la inauguració ha assistit la regidora de Comerç i Polítiques Econòmiques, Vicenta Ferrer, a més d’altres membres corporatius i  l’alcalde, José Manuel Prieto, que ha participat en la cloenda.

Al llarg del dia s’han celebrat diferents activitats, ponències i tallers, a més que cada assistent ha pogut posar en valor el seu talent, presentant la seua auto candidatura i exposant una idea de negoci o un projecte empresarial en un Elevator Pitch, una mena d’exposició de vora mig minut. Un divers programa que “permet que aquesta iniciativa s’haja consolidat com una referència entre els fòrums universitaris d’ocupació de la Comunitat Valenciana”, ha defés l’alcalde.

A més, Prieto ha destacat que, a banda de reivindicar la qualitat de l’ocupació juvenil, al fòrum ha tingut un paper actiu l’atracció de talent: Hem d’advocar per unir a aquest talent, l’esforç que fan les nostres empreses i sectors productius, unir sinergies per a treballar junts i refermar la recuperació econòmica. Enguany ha comptat amb la novetat de celebrar-se conjuntament amb el Fòrum Empresarial Saforconecta. Per aquest motiu, l’esdeveniment ha servit de punt de trobada amb “finalitat de facilitar i establir una xarxa de contactes entre la comunitat universitària i les empreses de la comarca per tal d’acostar el món professional a la universitat”, ha definit Ferrer.

“Des de l’Ajuntament apostem per la innovació social i digital de la ciutadania, duent a terme projectes i iniciatives en els àmbits d’ocupació i emprenedoria. És per això que som membres de la Càtedra d’Innovació de la Universitat Politècnica”, ha conclòs la regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç.

Articles relacionats