15.3 C
Gandia
Dissabte, 10 desembre, 2022

CCOO rebutja la proposta de la Conselleria per a la compensació econòmica extraordinària per l’estat d’alarma

– Cap organització sindical dona suport a la proposta de la Conselleria en la Taula Sectorial.

La proposta de Decret que presenta la Conselleria de Sanitat pel qual s’estableix una compensació econòmica per a part del personal del Sistema Valencià de Salut és inassumible per aquest sindicat, ja que manca els criteris mínims de repartiment pels quals ha d’aplicar-se aquesta compensació i pot donar lloc a situacions de greuge comparatiu entre el personal.

Segons la Conselleria, els criteris es presentaran en una pròxima Taula Sectorial que se celebrarà dimecres que ve, però per a CCOO aquests criteris han de quedar reflectits d’una forma clara i objectiva en el text del Decret per a no donar lloc a repartiments arbitraris.

D’altra banda, tampoc compartim que el deute horari que acumula el personal de Salut Pública en concepte d’excessos de jornada haja de ser compensada mitjançant una gratificació. Per a CCOO els excessos de jornada d’aquest personal es cancel·len mitjançant retribució econòmica o en descansos i la proposta de fer-ho mitjançant una gratificació, sense concretar quantitats, suposa una falta de respecte cap a aquests professionals.

Articles relacionats