10.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

El CC El Garbí puja al podi a Albaida i Xeresa

El Club de Córrer el Garbí ha participat aquest cap de setmana de manera nombrosa en diverses proves que es realitzaven a pocs quilòmetres de la població de Gandia, impregnant de morat en concret Albaida i Xeresa.

En les 6 hores d’Atletisme Ciutat d’Albaida celebrades aquest cap de setmana, no solament van ser l’equip més nombrós, sinó que a més amb Pablo Reina comptaven amb el corredor que més voltes va acumular. Amb l’esforç dels atletes morats els equips del Garbí van aconseguir quedar en segon i tercer lloc de la classificació. En segon lloc van quedar els atletes Pablo Reina, German Zodowozniz, José Vicente Máñez, Alberto Ibáñez i José Vicente Castelló. En tercer lloc va quedar l’equip format per José Vicente Sempere, Domingo Morant, José Antonio Sabater, Jesús Bou, Juan Carlos Bòrdes i David Millet.

podis xeresa
Els representants del Garbí que van fer podi a Xeresa.

Però aquesta no va ser l’única prova en la qual el C. C. el Garbí va estar present de forma grupal, en la celebració de la XIV Volta a Peu a Xeresa el Garbí va participar amb 37 atletes, però a més van fer podi en moltes de les categories.  Antonia Giménez va quedar tercera de la seua categoria, Xelo Mas va quedar primera de la seua categoria, igual que Violeta Gómez i Natalia Campos. En homes també va haver-hi un podi, el de José Vidal. 

També vam tenir participants en el 10k de Godella, amb el resultat de Rosana Almada o en el II trail de Bronchales amb la participació de Juan Antonio González.

Articles relacionats