17.1 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Cash & Carry Dialsur obri les portes d’un nou i millorat centre en Gandia

– La companyia especialista en el client d’hostaleria professional canvia d’ubicació i ofereix un major assortit i unes instal·lacions millorades.

– Diana Morant ha volgut destacar que aquest tipus d’obertures suposen “creixement, generació de llocs de treball, expansió, dinamització i innovació” i incidit que “Gandia genera per a empreses importants i de prestigi, com, en aquesta ocasió, interés i confiança a l’hora de realitzar importants inversions. Els governs estem per aprofitar que les coses bones passen i hem de ser còmplices de les iniciatives privades que arriben a la ciutat i que ens aporten bons resultats”.

Continuant amb el seu pla d’expansió i millora previst per a aquest 2019, la cadena de distribució alimentària ha obert aquest matí les portes de les noves instal·lacions de Cash & Carry Dialsur Gandia. Situat a pocs metres de l’anterior centre la companyia ofereix així importants millores per al client professional de la zona.

Després de diverses setmanes de treball, l’equip de Musgrave España ha inaugurat aquest centre en presència de gran part dels seus directius, així com els principals representants municipals. Després de l’habitual tall de cinta i la visita per les instal·lacions, tots ells han destacat les nombroses millores implantades en aquest renovat Cash & Carry que compta amb superfície total de 3.000 metres quadrats i tots els serveis per a cobrir les necessitats del client professional.

Per a la posada en marxa d’aquest centre, ha sigut necessària una inversió de més d’un milió d’euros que ha suposat no sols el canvi d’ubicació, sinó també la modernització de les instal·lacions, amb un mobiliari que permet una millor conservació del producte i una major eficiència energètica. A més d’una ampliació de l’assortiment amb més 7.000 referències entre les quals destaca el producte local i la qualitat del producte fresc servit pel personal professional de Dialsur encarregat de recomanar les millors opcions per a cada negoci.

A més d’aquestes millores, el nou Cash & Carry Dialsur Gandia també compta amb una gran exposició de basar i congelat i sobre un excel·lent celler on fins i tot s’ha destinat un espai per a Grans Vins, valorats amb la seua pròpia nota de tast i un altre per a begudes prèmium, licors nacionals, d’importació, vins i cerveses locals.

A més a més, se suma la important varietat de productes estalvi amb els que el professional de l’hostaleria i la restauració podrà abaratir el carro de la compra fins a un 40%.

Aquest centre, posat en marxa per la línia majorista de Musgrave España, està situat en l’Av. de la vital 23 de Gandia i el seu horari comercial és de dilluns a divendres de 8 a 20 hores i els dissabtes de 8 a 14 hores.

La companyia Musgrave España suma un total de 19 centres Cash & Carry Dialsur repartits en tot el llevant espanyol amb presència en punts des de Castelló fins a Múrcia.

Articles relacionats