CAROLINA PUNSET DEIXA LES CORTS PER A ANAR AL PARLAMENT EUROPEU

La marxa de Punset obri una nova etapa probablement de més diàleg, atés que la fins ara portaveu destacava pel seu dogmatisme i beligerància contra Compromis i Podem. 

En els últims mesos, la possibilitat que Punset deixara les Corts ha estat contínuament sobre la taula i ella mateixa havia al·ludit a esta situació assegurant que «de moment» el seu lloc estava en la cambra autonòmica.

Punset s’ha mostrat agraïda a tots els qui l’han acompanyat estos mesos i ha tingut paraules per als seus companys de partit en les Corts: «La tasca que hem desenvolupat estos mesos haguera estat impossible si no haguera estat un treball d’equip», ha destacat.

En qualsevol cas, Punset considera que «hi ha banqueta i que ningú és insubstituïble» pel que ha augurat que «l’equip que va a eixir per a liderar Ciutadans a la Comunitat Valenciana serà el millor dels possibles».

Per a la diputada, ha estat com haver d'»elegir entre un fill i una filla», ha confessat, però creu que «és el més positiu per al partit» i per a ella. A més, ha argumentat, no és una cosa que haja buscat sinó que li tocava per torn després de la marxa de Girauta al Congrés i havia de decidir i si acceptava. «He valorat i he decidit amb les conseqüències que assumisc», ha sentenciat.

Així, ha assegurat que «mai» ha rebut cap tipus de coacció per part del partit a l’hora de prendre una decisió que ha estat «molt meditada en els últims mesos». Per contra, sempre se li ha demanat que decidira «lliurement».

Preguntada pel fet que se’n vaja del parlament valencià després de figurar com a cap de llista, com també se’n va anar al seu moment el cap de llista pel PP, Alberto Fabra, Punset ha assenyalat que «cadascú que carregue el seu mort» i ha insistit que abans que a les eleccions autonòmiques va anar a les europees i no és una cosa que haja buscat sinó que després de deixar l’acta Juan Carlos Girauta, li toca per torn substituir-lo i havia de decidir si ho feia.

«Hem de tindre personalitat pròpia i ser constructius com a senyes d’identitat i treballar en consensos i d’acord amb propostes, no per cadires ni llocs», ha reivindicat. «Esta és la línia que ha de seguir el partit per a guanyar la confiança dels ciutadans», ha conclòs.

Et Pot Interessar