18.1 C
Gandia
Divendres, 24 maig, 2024

Carla Breco i Marian Ruiz van participar al Campionat d’Espanya de Camp a Través amb la selecció Valenciana

• Carla Breco queda sisena i Marian Ruiz setena amb la selecció valenciana en el Campionat d’Espanya de Camp a Través

• Breco va competir amb l’equip júnior i Ruiz amb l’absolut. La prova es va celebrar diumenge passat a Getafe.

Dos atletes del Club d’Atletisme Safor Teika, Carla Breco i Marian Ruiz, participaren amb la selecció valenciana diumenge passat en el Campionat d’Espanya de Camp a Través Individual i per Federacions, que es va celebrar a Getafe (Madrid). Breco va competir amb l’equip Sub20 (Junior) i Marian Ruiz amb l’absolut.

Carla Breco va fer un crono de 25:40 sobre 6.200 metres, sent la 35 de la general, i Marian Ruiz una marca de 42:20 en la cursa de 10.200 metres, la 73 en travessar la meta. En el mateix campionat l’equip absolut masculí de la selecció valenciana va aconseguir la medalla de bronze.

La resta de l’equip absolut femení va estar format per Marta Esteban (CA Cárnicas Serrano), Cristina Juan (CA Elx Decatló), Yésica Mas (CA Alacant), Laura Méndez (CA Playas de Castelló) i María Ureña, també del Playas.

El combinat júnior, a més de Breco, el formaren Lucía Berenguer (Atletismo Dolores), Nara Elipe i Ainhoa ​​Martín (Playas de Castelló), Andrea Rodríguez (CA Alacant) i Maria Valero, del CD Metaesport.

Articles relacionats