18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Carla Bañuls torna de la prova ciclista d’Aldaia amb la victòria i un pernil

 

Nous podis de les i els ciclistes de la Safor en l’última reunió de ciclisme provincial més coneguda com la carrera del Pernil disputada a Aldaia aquest passat diumenge en un dia bastant agradable.

La gandiana Carla Bañuls va ser l’única que es va emportar el preuat pernil i mallot després de véncer en la carrera i els esprints especials de la prova d’infantils de segon any on Carla Martínez va finalitzar tercera.

En infantils de primer any, Irene Flores va haver de conformar-se amb el segon lloc després d’estar barallant durant tota la carrera mentre que Sergi Margarit acabaria sisé.

Andreu Sansaloni aconseguiria la cinquena plaça en alevins de segon any mentre que Àlex Sánchez va ser quart en alevins de primer any.

La categoria de principiants de segon any va finalitzar amb el segon lloc de Cristian Vercher i la novena plaça de Gerard Pastor. Àlex Moreno tornaria a guanyar en principiants de primer any seguit de Marc Donet mentre que Dani Sánchez seria quart, Didac Gómez acabaria cinqué i Miguel Bosch desé.

Finalment en la categoria de promeses, Sergi Esteban obtenia un nou podi després de finalitzar segon.

Aquest pròxim dijous es disputarà una nova reunió d’escoles amb motiu de la II edició del Trofeu d’Escoles de Barxeta. La prova s’iniciarà a les 17:00 hores amb la participació de tots els corredors en la prova d’habilitat.

Articles relacionats