15.4 C
Gandia
Dissabte, 10 desembre, 2022

Càritas Gandia signa un acord amb Global Òmnium

• El nou acord s’ha signat amb la Mancomunitat de Municipis de la Safor perquè 15 municipis de la comarca puguen sumar-se a la campanya de la factura electrònica promoguda per Aigües de València. A través d’aquesta campanya, Aigües de València-Global Òmnium, destinarà 1 € a Càritas Gandia. Per part seua, la Mancomunitat de Municipis de la Safor dona suport a la iniciativa en defensa del medi ambient i en benefici de les persones més vulnerables.

• El canvi de la factura de paper a digital es pot realitzar fins al termini d’1 any amb beneficis per als més desfavorits.

• Els municipis, els abonats dels quals a Global Òmnium, Aigües de València i Egevasa, podran realitzar el canvi de la seua factura de paper a digital són: Vilallonga, Daimús, Almiserà, Palma de Gandia, Miramar, Beniflà, Guardamar de la Safor, Benirredrà, El Real de Gandia, Ròtova, Almoines, L’Alqueria de la Comtessa, Piles, Rafelcofer i Beniarjó.

Global Òmnium, la Mancomunitat de Municipis de la Safor i Càritas Gandia han signat aquest matí un acord a través del qual, l’empresa d’Aigües de València, en el seu compromís amb la sostenibilitat i la responsabilitat social, destinarà 1 € per cada usuari que canvie la seua factura de paper a electrònica.

Per a Global Òmnium, la reducció de l’ús del paper suposa una considerable reducció de l’impacte mediambiental. Evitar imprimir-la i enviar-la a les llars redueixen les emissions contaminants de CO₂ derivat d’aquests processos. D’altra banda, la responsabilitat social és un altre dels compromisos de l’empresa especialment en aquests moments que travessem, en els quals moltes famílies estan passant dificultats com a conseqüència de la crisi econòmica provocada per la pandèmia.

Les tres parts signants del protocol: la Mancomunitat de la Safor, Global Òmnium i Càritas Gandia, acorden actuar per a ajudar a preservar el medi ambient i als veïns de l’ens comarcal col·laborant en la reducció de les factures emeses en paper i invertint l’estalvi econòmic en ajuda social a les persones més necessitades dels municipis.

En aquesta línia, el president de la Mancomunitat, Salvador Femenía, ha destacat el compromís de l’ens comarcal al costat de Global Òmnium i Càritas Gandia en benefici del medi ambient i també a lluitar contra la pobresa.

Francisco Carrió, director de Càritas Gandia, ha assenyalat que aquest protocol permet protegir el medi ambient i que Càritas rep 1 euro per cada nova factura digital. Carrió ha agraït “a les institucions públiques la sensibilitat amb el medi ambient i amb l’ajuda a les persones més necessitades”. En aquest sentit, el director de Càritas Gandia ha fet una crida als abonats al fet que realitzen el canvi del rebut de paper a digital, ja que no té cap cost per a l’usuari.

Articles relacionats