21.8 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

Càritas Gandia recorda a les persones sense llar mortes a la ciutat

 

– Càritas Gandia planta una olivera al jardí de CAI en memòria de les persones sense llar mortes a la ciutat

Càritas Gandia ha realitzat un acte en record a totes les persones sense llar que han mort a la ciutat, alguns d’ells residents del Centre d’Atenció Integral. L’acte s’ha desenvolupat com a part de la setmana commemorativa a les persones que viuen al carrer.

L’acte ha comptat amb la presència del president de Càritas, Juan José Monfort, el director, Francisco Carrió, la coordinadora, Maité Boscá, el responsable del CAI, Txema Puente, a més dels residents del centre i tècnics. També han estat presents el portaveu de C’s, Pascal Renolt, i els regidors del PP, Cristina Moreno i Vicent Gregori.

L’acte ha consistit en la plantació d’una olivera i el president de Càritas ha destacat que l’arbre representa tres coses: el simbolisme que siga una olivera és que representa la pau; el paral·lelisme de l’arbre amb les persones, que “tira arrels en aquest món, però mirem cap al cel” i en tercer lloc, que “igual que ningú jutja la història d’un arbre, m’agradaria que passara el mateix en el CAI, que no fora un lloc de judici de les persones que arriben ací, sinó un lloc d’acolliment”.

Articles relacionats