16.2 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

CÀRITAS GANDIA PREPARA UN MENÚ ESPECIAL NADALENC PER A LES PERSONES SENSE LLAR D’ALIMENTS

CÀRITAS GANDIA PREPARA UN MENÚ ESPECIAL NADALENC PER A LES PERSONES SENSE LLAR D’ALIMENTS

– Des del Centre d’Atenció Integral per a Persones sense Llar de Càritas Gandia s’està preparant un menú especial de Nit de Nadal i Nadal. La setmana vinent es farà el propi per a Nit de cap d’any i Any Nou.

– El menjar el prepara el cuiner del CAI amb la col·laboració de tots els participants del centre per a les persones que viuen al carrer, ja que per segon any consecutiu, i a causa de la pandèmia, no poden entrar voluntaris en el centre i les persones de carrer tampoc poden celebrar unes dates tan assenyalades dins del CAI.

En aquestes dates tan familiars i difícils per als que estan sols, Càritas Gandia està preparant un menú especial per a les persones que passaran la Nit de Nadal i el Nadal al carrer.

A causa de la pandèmia, des de l’any passat, les persones que viuen al carrer no poden celebrar aquestes dates tan assenyalades en el Centre d’Atenció Integral i tampoc poden entrar voluntaris en l’edifici. Així doncs, des de Càritas Gandia s’està preparant un menú “especial” amb les donacions d’aliments que s’han rebut recentment.

El sopar de Nit de Nadal s’entregarà en tuppers des del CAI a totes les persones que viuen al carrer o en infrahabitatges. I el dissabte 25 també s’entregarà un altre tupper amb el menjar de Nadal en horari de matí. La setmana pròxima es repetirà l’acció per al sopar de Nit de cap d’any i el menjar d’any nou.

Els 12 participants del CAI estan ja elaborant els prop de 50 menús per a Persones sense Llar que en Nit de Nadal constarà de 4 entrants i com a plats principals, un còctel de marisc i un pollastre farcit. Com a postres s’entregarà pinya. El menú del dia de Nadal serà molt semblant.

Articles relacionats