16.2 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

Càritas Gandia organitza la III Gala Gastronòmica

• L’esdeveniment tindrà lloc en la Plaça Tirant a partir de les 20 hores i comptarà amb la participació de restaurants i empreses de Gandia i la comarca

• Els tiquets d’entrada al recinte, al preu de 20 €, estaran a la venda a partir del divendres 14 d’octubre en la seu de Càritas Gandia en horari de dilluns a divendres de 9-14 h i de dilluns a dijous de 16 a 18.30 h.

• L’aforament és de 300 persones.

• Tots els beneficis recaptats es destinaran a realitzar millores en el Centre de Dia per a Persones sense Llar.

• També enguany hi haurà tiquets de rifa amb premis que se sortejaran entre aquells que compren aquest tiquet independentment de l’entrada, al preu de 5 €, i que inclou menjars o sopars en restaurants o spa.

Càritas Gandia acull dilluns que ve 24 d’octubre la III Gala Gastronòmica amb la col·laboració desinteressada d’empreses del sector de la restauració i l’oci de Gandia i la Safor.

A més, aquest esdeveniment compta amb el suport de la Regidoria de Polítiques Econòmiques dirigida per Vicenta Ferrer. Quant al muntatge, serà l’empresa Oci Urbà la que faça el treball també de manera altruista.

Tot el que es recapte es destinarà a sufragar millores per a adequar el menjador del Centre de Dia per a Persones Sense Llar, al qual en l’actualitat acudeixen al voltant de 80 persones cada dia.

Les millores inclouen, tal com ha assenyalat el director de Càritas Gandia, Francisco Carrió, “l’equipament d’una cuina office amb un forn, llavaplats, utillatge i cambra frigorífica, així com mobiliari del menjador. També s’adequarà la sala de descans amb cadires i sofàs inclinables per a facilitar el descans”.

La III Gala Gastronòmica Càritas Gandia se celebra per segon any consecutiu en la Plaça Tirant, “que tan bon acolliment va tindre l’any passat en tractar-se d’un espai a l’aire lliure de 10.000 m²”, ha assenyalat la regidora Vicenta Ferrer. Igual que en les dues primeres ocasions, els restaurants i empreses participants realitzaran tapes o còctels que els assistents podran degustar lliurement després d’entrar al recinte tancat. L’edil ha donat suport a la realització d’aquest esdeveniment “perquè fem costat a la labor que realitza Càritas i també perquè volem involucrar a l’hostaleria. De fet, aquells restaurants que vulguen participar poden sumar-se a aquesta iniciativa”.

Els tiquets, al preu de 20 €, podran comprar-se en la seu de Càritas Gandia a partir d’aquest divendres 14 d’octubre en horari de dilluns a divendres de 9-14 h i de dilluns a dijous de 16 a 18.30 h.

També enguany hi haurà tiquets de rifa amb premis que se sortejaran entre aquells que compren aquest tiquet independentment de l’entrada, al preu de 5.

“Des de Càritas Gandia volem agrair un any més la implicació de tots els restaurants i empreses participants en la iniciativa. Sense el seu suport, aquest esdeveniment no seria possible. Són temps molt complicats per a tots: les empreses en general i les persones en particular, especialment les que viuen al carrer, la xifra del qual està tornant a augmentar en els últims mesos a Gandia”, ha assenyalat Francisco Carrió, qui afig: “convide als veïns de Gandia i comarca que participen en la gala gastronòmica o amb la compra de rifa. Participant en aquesta gala contribuïm amb una gran causa social: retornar a les persones del carrer la dignitat de tindre un sostre, menjar, higiene”.

RECAUDACION GALA GASTRO

Articles relacionats