15.1 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

Cap incident en el nou model de mobilitat del passeig Marítim Neptú de Gandia

El regidor delegat de Trànsit i Mobilitat, Nacho Arnau, ha informat que el primer cap de setmana en què el passeig Marítim Neptú ha estat tancat al trànsit ha transcorregut sense incidents.

Una mesura que, tal com ha recordat l’edil, compta amb l’informe favorable per part de la Demarcació de Costes, i que va posar en marxa per tal d’augmentar l’espai de vianants destinat a la ciutadania perquè els passejos i la pràctica esportiva siguen més segurs, i siga més fàcil respectar el distanciament social. I, d’altra banda, per posar a disposició de bars i restaurants un nou espai per augmentar les seues terrasses i ajudar-los a pal·liar els efectes econòmics negatius de la COVID-19.

Arnau també va valorar la bona acceptació per part de la ciutadania que durant aquest cap de setmana va poder fer ús dels prop de 20.000 metres quadrats que han estat posats a l’abast dels veïns de Gandia. “Estem satisfets pel funcionament durant aquests primers dies. Com sempre en el cas d’aquestes mesures pioneres tenim alguns detalls per polir però l’acceptació ha estat bona en tots els àmbits”.

fotografia Ajuntament de Gandia. Frances

Articles relacionats