23.5 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

Cap de setmana de presentacions de les falleres Majors de Gandia

– El Museu Faller va acollir divendres passat la presentació de la Fallera Major Infantil de Gandia 2022, Clara Tortosa Garcia.

Amb el museu faller engalanat amb motiu del 75 aniversari de la Junta Local Fallera de Gandia, ha brillat amb llum pròpia Clara Tortosa Garcia, la nova Fallera Major Infantil per l’exercici faller de 2022.

AO 8209 copiaClara ha lluït per aquest acte un “Lampazo” “Fallera Major Infantil de Gandia” teixit per “Vives i Marí” confeccionat per Martí Indumentària. El color escollit per a l’ocasió és el “Ivoire Clàssic”, el vestit és del segle XIX, entramat amb 14 colors de diferents gammes, destacant els roses, blaus, i rojos, el detall dels llaços que tanquen el ram de flors són en beix. Com a característica especial, el teixit no porta res de metall i l’orla està teixida en dos tons de verd.

En tot moment, Clara ha portat un somriure que denotava la seua alegria per ser la Fallera Major Infantil de Gandia.

La ministra de Ciència i Innovació i exalcaldessa de Gandia, Diana Morant Ripoll, i amiga personal de la família Tortosa Garcia va ser la mantenidora de Clara.

– Cristina Garcia Lechuga va ser presentada el dissabte dia 23 d’octubre. Cristina ja és, oficialment, la Fallera Major de Gandia 2022.

frances 211024 3459

L’acte va tindre lloc dissabte passat al Museu Faller. Cristina va lluir en la seua presentació el model “lampazo” “Fallera Major de Gandia” teixit per “Vives i Marí” confeccionat per Martí Indumentària. El color escollit per a l’ocasió és el “Ciruela“, el tall és amb metall or i amb una cridanera combinació de colors amb roses, blaus, rojos i torrats amb les fulles en color verd i or antic.

El mantenidor va ser Joan Victorià Ramírez Boscà, amic de la família Tortosa-Garcia, metge especialista en Obstetrícia i Ginecologia, amb premi extraordinari de llicenciatura i doctorat. Becat per la Fundació Alexander Von Humbold (Alemanya). Professor Titular Universitari en l’àrea de Ginecologia i Obstetrícia de la Universitat de València-Estudi General. Nascut a Gandia, el seu iaio va ser president de la Junta Local Fallera a finals dels anys 50 i la seua germana va ser dues voltes Fallera Major de Gandia. Faller en actiu.

Fotografia Àlex Oltra i Natxo Francés

Articles relacionats