21.9 C
Gandia
Divendres, 7 octubre, 2022

Cap de setmana de porrat al Raval de Gandia

porrat raval 2019 1

FOTOS DE NATXO FRANCÉS

El Raval de Gandia ha celebrat este cap de setmana el seu Porrat, un esdeveniment ja consolidat a la ciutat que enguany arriba a la seua setzena edició Els carrers Vallier, Mesquita del Raval, Fundació Vicent Ferrer i les places Prado i Sant Josep s’han omplert de paradetes tradicionals, atraccions infantils de fira, tallers, exhibicions esportives, cercaviles i balls populars.

El tradicional pregó va inaugurar el Porrat  dissabte al migdia en la Plaça de Sant Josep. Li ha seguit una cercavila acompanyada per dolçaina i tabalet del grup La Cosa Nostra.

Durant el matí hi ha hagut exhibicions de Funky, Hip-hop i arts marcials en la plaça del Prado.

Els més xicotets han gaudit de tallers de cadires de “boga” a càrrec d’Arcadi Espí Benavent, que es realitzaran també diumenge al matí a les 13 hores i a la vesprada a les 18 hores.

Dissabte, la gastronomia ha estat centrada en el tradicional “putxero” del barri, que s’ha servit a partir de les 14.30 hores i que compta amb la col·laboració dels festers de Moros al Raval; i el sopar de Sant Valentí (21.30 h.).

La jornada del diumenge començà al migdia amb la tradicional ofrena a San José, en cercavila, des de la plaça del Prat fins a l’església de San José, acompanyats per la rondalla Agredolç. A partir de les 12.30, l’esmentada rondalla posava la nota musical en un “sarao” popular al carrer Fundació Vicente Ferrer.

A les 13 hores, hi va haver una nova exhibició d’entrenament d’arts marcials i defensa personal a càrrec del Centre FYD, en la plaça del Prado. Les paelles es degustaren a partir de les 14.30 hores.

 

 

 

Articles relacionats