9.1 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

Canvis de delegacions de govern municipal a Oliva

 

– L’alcalde d’Oliva signa un nou decret de delegacions de govern amb canvis acordats al si del govern municipal

Una vegada transcorreguts més de dos anys de mandat corporatiu, superat l’equador, i després d’acordar-ho al si del govern municipal, l’alcalde ha procedit a signar un nou decret de delegació de competències introduint determinats canvis, amb l’objectiu de millorar la gestió municipal i, per extensió, els serveis públics.

Uns dels canvis més importants correspondrà a la vicealcaldessa, Ana Maria Morell Gómez, qui deixarà d’ostentar la delegació d’Hisenda, tot mantenint la resta de delegacions, i se li afegeixen Educació i Parcs i Jardins.

Un altre canvi significatiu correspondrà al segon tinent d’alcalde, Josep Escrivá Savall, qui passa a ostentar la delegació de Recursos Humans, fins ara gestionada directament per l’alcaldia, tot mantenint les que ja té delegades.

El tercer tinent d’alcalde, Miguel Monzonís Sallemi, passa a fer-se càrrec d’una de les responsabilitats de govern més importants com és la delegació d’Hisenda, i deixarà la delegació de Parcs i Jardins.

Finalment, el Cementeri Municipal deixa de tindre categoria pròpia de delegació, de manera que les seues competències queden integrades en la delegació de Salut Pública, actualment a càrrec de Miguel Monzonís.

Els canvis introduïts donaran continuïtat a la tasca duta a terme per les regidores i regidors que s’han fet càrrec de les delegacions afectades fins ara, alhora que suposaran un impuls renovat a la gestió d’aquestes. Com és el cas de les àrees d’Educació i Parcs i Jardins, que recauen sobre la Vicealcaldessa Ana Morell amb l’objectiu de continuar millorant els parcs públics de la ciutat, i culminar una tasca tan important com el Pla Edificant, d’infraestructures educatives. També el cas de Recursos Humans, on el nou regidor Josep Escrivá podrà culminar la tasca de reorganització i modernització amb l’objectiu de millorar l’atenció a la ciutadania i agilitzar els procediments administratius. I també la delegació d’Hisenda, que recau sobre Miguel Monzonís, qui assumeix el repte de donar continuïtat al treball fet fins ara per Ana Morell.

Igualment, els canvis també permetran descarregar de gestió a alguns membres de l’equip de govern, amb l’objectiu de poder atendre millor les responsabilitats amb les quals continuen. Com és el cas del mateix alcalde, que delega Recursos Humans, mantenint la gestió directa de Gestió i Disciplina Urbanística, Seguretat Ciutadana i Activitats, a més de les tasques de direcció del govern i presidència de la Corporació. També és el cas de la regidora Maria Josep Llorens, qui deixarà la delegació d’Educació, la qual cosa li permetrà centrar els seus esforços en la delegació de Medi ambient i Cicle Integral de l’Aigua, amb projectes tan importants per davant com la nova depuradora, dins del Cicle Integral de l’Aigua i el Pla Director de Sanejament i la gestió del Medi Ambient.

Aquests canvis demostren la capacitat del govern d’adaptar-se als nous temps, amb agilitat, predisposició de tot l’equip de govern per tal de buscar sempre la millora de la gestió municipal, dels serveis públics i l’atenció a les veïnes i veïns de la ciutat i no es descarten la realització de més canvis en un futur, en cas d’estimar-ho necessari.

Articles relacionats