Canviar Xeraco afirma que estarà “vigilant” davant el contracte menor a una advocada

Canviar Xeraco, coalició que forma govern a Xeraco amb Compromís i PSPV, ha anunciat que estarà “vigilant” davant la contractació per contracte menor d’una advocada suposadament “afí a Compromís”.  Des del col·lectiu EU-Canviar s’ha comunicat desconèixer la condició d’afí a Compromís de l’advocada contractada per la regidoria d’urbanisme, definida així en un comunicat del PP.
El portaveu de Canviar Xeraco, Iván de los Ángeles (a l’esquerra de la imatge), manifesta en nom de la seua assemblea que “la necessitat d’assistència jurídica per a la tramitació dels expedients urbanístics relacionats amb la futura unificació de les escoles és més que urgent i evident. No obstant açò, des de la meua agrupació no considerem que la forma de portar aquesta contractació haja sigut la més correcta, tot i ser legal”.

Des del punt de vista de Canviar Xeraco, “tant l’alt import del contracte com la seua adjudicació per via directa, sent la persona contractada suposadament vinculada al partit de la part contractant, justifiquen l’estat d’alerta de la ciutadania”. No obstant açò, “confiem que es tracta d’una persona sobradament preparada per a complir amb la seua comesa. Des de Canviar Xeraco, romandrem vigilants i demanarem la rendició mensual de comptes sobre el treball realitzat per aquesta advocada”.

Et Pot Interessar