15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Campanya “Ningú sense Llar” de Càritas Gandia

– Càritas programa una campanya per tal de conscienciar a la ciutadania del problema social de la gent sense llar

Càritas convida a la ciutadania a participar en els actes organitzats amb motiu de la campanya “NINGÚ SENSE LLAR”, que enguany es celebrarà del 19 al 25 d’octubre.

DILLUNS 19, per tercer any consecutiu penjarem bufandes en el mobiliari urbà de Gandia per a visibilitzar a les persones que viuen al carrer.

DIMARTS 20, Oració compartida per les persones sense llar en les Clarisses a les 20.30 hores. Amb motiu de la covid-19, l’oració es compartirà perquè cadascun la puga realitzar des de la seua casa.

DIJOUS 22, Flashmob en la plaça de l’Ajuntament a les 13 hores amb la lectura de manifest, testimoniatge i penjada de cartell. Mitja hora abans, a les 12.30 h s’oferiran en roda de premsa dades de “sinhogarismo” a Gandia i com està afectant la pandèmia a les persones sense llar.

DIVENDRES 23, jornada de portes obertes virtual a través del Facebook del Centre d’Atenció Integral i del Centre Llar Maria Teresa Marqués.
A més, enguany, la campanya porta per lema “No tindre casa, mata”, i per això, el divendres a les 12 h realitzarem un acte simbòlic (amb la plantació d’un arbre) al jardí del CAI en record de totes les persones que han passat pel centre i han mort en soledat i en silenci.

Articles relacionats