21.7 C
Gandia
Dijous, 30 juny, 2022

Campanya escolar sobre l’ús de coets en Falles de la Policia Local de Gandia

– Les festes falleres s’acosten i per aquest motiu, la Policia Local de Gandia ha posat en marxa una campanya informativa adreçada als escolars.

AO 1299 copia 1La iniciativa ha tingut molt bona acollida entre els centres, ja que del 17 al 28 de febrer participaran 22 col·legis públics, concertats o privats amb un total de 2.800 alumnes amb edats compreses entre els 9 i els 13 anys.

D’aquesta manera, durant deu dies els agents visitaran els centres escolars per informar els estudiants de diversos aspectes com ara els tipus d’artifici i les edats d’ús, els coets que estan prohibits, els horaris d’ús o els llocs on no es poden utilitzar.

A més també s’informa de tot el relatiu a l’ús i de la forma que cal transportar els artefactes així com altres consells per augmentar la seguretat dels més menuts que utilitzen els coets durant les falles.

Sobre aquesta iniciativa, el regidor delegat de Seguretat, Nacho Arnau ha explicat que la intenció del seu departament és “aconseguir donar a tots els xiquets i xiquetes de la ciutat la informació necessària perquè es faça un bon ús dels coets i, per tant, que s’eviten situacions on es podrien produir incidents”.

Instrucciones uso productos pirotécnicos

Articles relacionats