16.9 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Camila Estrebou puja al podi en la prova de 4×100 metres

– Camila Estrebou queda tercera amb la selecció valenciana en el Campionat d’Espanya Cadet per Federacions Autonòmiques

• L’atleta del CA Safor Teika va competir en la prova de relleus 4×100 metres. Es va disputar el passat cap de setmana a Conca.

• El grup de tecnificació del Club d’Atletisme Safor escalfa motors davant les primeres proves de la temporada.

Camila EstrebouLa selecció valenciana d’atletisme va acudir el passat cap de setmana al Campionat d’Espanya Sub16 (Cadet) per Federacions Autonòmiques, celebrat a Conca. L’actuació es va saldar amb un segon lloc per als xics, i un tercer per a les xiques. Una de les atletes d’aquesta expedició pertany al CA Safor Teika. Es tracta de Camila Estrebou, qui va competir en el relleu 4×100 metres, entrenada per José Miguel Barrios.

A més de Camila Estrebou l’equip femení de rellevistes estava format per Ariadna Montalbán, Rosa Maria Igual i Elsa Badal, que van fer un crono de 50 segons. La delegació valenciana va totalitzar 18 medalles. L’equip de la Comunitat Valenciana es va quedar a tres punts d’Andalusia, la guanyadora en homes, i a dos i mig de Catalunya, segona en dones per darrere d’Andalusia.

Aquest cap de setmana es reprén el gruix de les competicions federades. Dissabte a València, en la pista del Túria, se celebrarà el provincial individual màster i diumenge comença el Campionat Autonòmic de Camp a Través, amb la primera jornada a Orpesa. La resta de proves del cros seran a Castelló (24 d’octubre), Alcoi (31 d’octubre), Benicarló (7 de novembre), Sant Joan (14 de novembre), Vinaròs (28 de novembre), Vila-real (12 de desembre) i la Vall d’Uixó, el 19 de desembre.

Articles relacionats