11.5 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Caixa Ontinyent recupera el Mont de Pietat després de 56 anys

– Facilitarà microcrèdits en condicions assequibles i contribuirà a la inclusió financera

Caixa Ontinyent ha recuperat, 56 anys després, el seu Mont de Pietat amb finalitat oferir microcrèdits amb la garantia d’una joia o similars, i comptarà amb una oficina al carrer Pio XII d’Ontinyent a la qual es podrà acudir amb cita prèvia, trucant al telèfon 962919117.

El Mont de Pietat havia nascut amb Caixa Ontinyent en 1884, i va acompanyar la seua activitat fins a 1964, quan aquest tipus de serveis van caure en desús. No obstant això, Caixa Ontinyent sempre ha mantingut la referència al Mont de Pietat en la seua raó social, i ara recupera la seua activitat, en un moment en el qual la societat torna a demandar els seus serveis i que suposarà, a més, una contribució a la inclusió financera.

El president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, ha destacat l’“emblemàtic que resulta per a la nostra Caixa implantar el Mont de Pietat perquè és recuperar una part de la nostra essència per a posar-la al servei de la nostra gent amb un aire totalment renovat, actual, modern i nou. És una aposta pels microcrèdits com a fórmula d’ajuda a la inclusió social i al finançament de les activitats més quotidianes i diverses”.

Articles relacionats