13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

El cadet del Ginestar ULB Sport Jordi Constantino es proclama campió autonòmic de ciclocròs

El ciclista cadet del Ginestar – ULB Sports Jordi Constantino tanca el 2017 aconseguint el títol de Campió de la Comunitat Valenciana de Ciclocròs. 
Xàtiva va celebrar dissabte passat 30 de desembe el Campionat de la Comunitat Valenciana de CX, on hi van participar els corredors de l’equip gandià Ginestar –ULB Sports per a disputar l’última prova de l’any. El circuit era molt tècnic i ràpid, el que va oferir un gran espectacle. 
Els corredors Dani Sánchez, Adrián Requena, Ivan Martín, Jordi Constantino i Miguel Solera (a la imatge) van representar a la PC Beniopa en la categoria Cadet. Després d’una vibrant prova, Jordi Constantino s’alçava amb la victòria i amb el títol de Campió de la CV. Amb aquest resultat, Constantino li posava el fermall d’or a aquesta gran temporada de ciclocròs, en la qual ha estat disputant tant la Copa d’Espanya com la Challenge de la Comunitat Valenciana. En el podi va estar acompanyat pel seu company de files Miguel Solera. El campió de la Challenge 2017 va aconseguir la 3ª posició en el campionat autonòmic. A més, Dani Sánchez es va classificar el 5é
El juvenil Miquel López es va quedar a les portes del podi després de creuar la meta en 4ª posició. El recent campió de la Challenge de la CV es va quedar a escassos segons del podi final. Per la seua banda, Patricia Solera també es va classificar en 4ª posició en la carrera de la categoria sub23. Els masters Juan Catalá i David Estirado van estar disputant la carrera de M-30, on van aconseguir resultats molt positius malgrat patir alguns contratemps durant la prova.

Articles relacionats