El CA Safor Delikia aconsegueix dues medalles al campionat autonòmic promeses

El Club d’Atletisme Safor Delikia Sport va aconseguir dues medalles en el Campionat Autonòmic U23 (Promesa) en pista coberta celebrat dissabte passat al palau velòdrom Luis Puig de València. Javier Polo (a l’esquerra de la Imatge) es va fer amb una medalla d’or en els 800 metres llisos, després de completar la distància en 1:58.43. Per la seua banda, Raúl Bellón (a la dreta de la imatge), que milita al club “groguet” des de fa tres temporades, va competir en salt d’alçada. La seua marca, 1.90 metres, li va valdre una medalla de bronze.

En el control també van participar Iván Martínez, Bernat Pérez, Trinitario Pons, Jorge Boscà, Jesús Ramis, Elisa Flor Castro, i Maria Evangelista (60 m.l.); Alejandro Martínez, Josuer Armando Rosero, Víctor Leca, Noelia Faus i Sara Segura en els 400; Joan Cloquell en els 800, Leca en els 200 i Ausiàs Roch en triple.

D’altra banda, diumenge passat va tindre lloc al mateix recinte el Campionat Autonòmic Màster 40 en Pista Coberta, a més del vuitè control de la FACV. En la competició cal destacar al veterà José García-Pando, que va ser or en pes (7,260 kg) amb un llançament de 10.77 m, el seu millor registre de la temporada.

En l’apartat de control Jorge Boscà (U18, al centre de la imatge) va participar en els 200 metres llisos, i amb un temps de 23:25 va obtindre una mínima per participar en el proper Campionat d’Espanya Juvenil que tindrà lloc a Antequera a mitjans de març. A Boscà l’acompanyarà, per ara, la perxista Maria Pérez, que es va assegurar la seua plaça fa unes setmanes a l’autonòmic per clubs amb un millor intent de 3.20 metres.

Competicions del cap de setmana

El Club d’Atletisme Safor Delikia Sport estarà present en diverses competicions federades este cap de setmana 10 i 11 de febrer. La cita més destacada és la represa del Campionat Autonòmic Absolut de Clubs de Camp a Través, este diumenge, que se celebra conjuntament amb el Cross de Castelló, després de suspendre el que estava previst a l’Alcúdia per les pluges.

Per a esta cita el club traurà tota la seua “artilleria”. En el cross curt, sobre una distància de 4.200 metres, hi haurà dos equips, masculí i femení. Els xics són Jorge Cuenca, Fernando Escrivà, Carlos Ferrando, Lluís Gisbert, Jesús Gomar, Salva Gomar, José Mocholí i Javier Polo. I el femení tindrà les seues principals exponents amb Andrea Abad, Lorena Bañuls, Carla de Tena, Irene Llario, Neus Mas, Pilar Rubio i Pilar Vázquez. També presentarà un equip juvenil i un altre cadet, tots dos masculins.

Dissabte a la vesprada el palau velòdrom Lluís Puig de València acull el Campionat Autonòmic Individual Absolut en Pista Coberta, on el club acudirà amb 17 atletes. En xics competiran Iván Martínez (60 ml), Bernat Pérez (60 ml), Trinitario Pons (60 ml i 200 ml), Jesús Ramis (60 ml), Alejandro Martínez (200 ml i 400 ml), Jorge Boscà (200 ml), Javier Polo (800 ml i 1.500 ml), Raúl Bellón (alçada), i Iván Duarte en llargada. En xiques, Maria Evangelista i Elisa Flor Castro correran els 60 ml i 200 ml, Jordina Gascón els 1.500 ml i Alba Ortega els 60 metres tanques. També hi participaran Cristina Segura (alçada), Maria Pérez (perxa), Claudia Martínez (llargada) i Sara Segura en triple salt.

El club ‘groguet’ també estarà a Castelló, on dissabte es disputa el Campionat Autonòmic de Llançaments d’Hivern per a les categories absoluta, U18 i U20, i a Alacant, en el Campionat Provincial Individual Màster en Pista Coberta.

Provincial Aleví en directe

D’altra banda, el club organitza dissabte al matí a la pista d’atletisme de Gandia el Campionat Provincial per Equips Aleví (U12) dins dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, més un control de curses per a la mateixa categoria, al qual s’han inscrit uns 350 atletes de diversos club.

L’infantil Jordi Miret, segon en pentatló

D’altra banda, dissabte 3 de febrer, al Campionat Provincial de Proves Combinades de Pista Coberta per a la categoria Infantil (U14) dins dels XXXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, que es va disputar a Ontinyent, el saltador del Safor Delikia Jordi Miret es va fer amb la segona plaça del podi del pentatló en aconseguir 1.505 punts. Els seus registres van ser 8:93 en els 60 metres llisos, 4.18 metres en longitud, 7.08 metres en pes, el primer lloc amb 1.53 m en alçada i 12:00 en els 60 metres tanques.

També va participar el llançador Daniel Jiménez, qui va ocupar la vintena plaça amb un total de 629 punts. La seua millor prova va ser el pes, on va acabar quart amb un millor tir de 7.18 metres.

En les proves de control en la categoria infantil va destacar Paula Matoses en els 1.000 m.l. amb 3: 45.17. En la categoria cadet van destacar les victòries de Borja Ortega a 600 m.l., amb 1:28.09 i Pau Frontera en martell amb 26.20 metres; els segons llocs de Neus Sansaloni en 600 m.l., amb 1: 47.87, i Nerea Almiñana en martell amb 37.01 metres, i el tercer lloc de la Mireia Juan en martell amb 36.34 metres.

També van participar els atletes Adrià Gimeno i Alberto Fajardo en 60 m.l., Jhossue Richards Manaca a 60 m.l i 600 m.l., Marta González i Laura Vicente a 60 m.l. i 60 metres tanques, Olga Bosch a 60 m.l. i disc, Paula Casanova a 1000 m.l. i Eliana Llano en martell.

Et Pot Interessar