BONIG EXIGEIX ALS REGIDORS DEL PP INVESTIGATS EN EL CAS IMELSA

Així ho ha assenyalat Bonig als mitjans de comunicació a Alacant on ha acudit a la jornada ‘El ferrocarril com a eix vertebrador de l’Arc Mediterrani’, a la qual també assistix la ministra de Foment, Ana Pastor.

La direcció del Partit Popular de la Comunitat Valenciana va anunciar ahir a la nit que exigirà als nou regidors del grup popular al consistori valencià investigats per un presumpte blanqueig de capitals i finançament il·legal -tots a excepció de l’independent Eusebio Monzó- que lliuren la seua acta perquè, en cas de no fer-ho, “tindran les seues conseqüències”.

Bonig ha iniciat una ronda de reunions “personals i privades” amb els edils que es troben investigats per un presumpte blanqueig de capitals. La trobada ja s’ha produït amb Alfonso Novo, Vicente Igual, Beatriz Simón, Lourdes Bernal, Cristóbal Grau i Mª Àngels Ramón-Llin.

En principi, la direcció dels populars valencians preveu comunicar “formalment” a partir de la setmana que ve als edils l’exigència de lliurament de la seua acta i tindran “un termini perquè valoren la seua situació” amb la finalitat que, després, “cadascun prenga una decisió a nivell individual” i així “complisquen de manera que van prometre”.

Des de l’entorn del grup popular han apuntat que es van lliurar els 1.000 euros “i res més” i que “no hi ha més proves” contra els edils. Alhora, s’ha assenyalat en alguna ocasió que la ‘línia roja’ que marquen els estatuts del partit està fixada en l’obertura del judici oral.

Josep Alandete: “Ha arribat l’hora de que Gandia tinga una alcaldia de Compromís”