BONIG AVALA EL RELLEU AL PP DE GANDIA I DEMANA UN ESFORÇ PER LA REGENERACIÓ

 va voler estar present en l’estrena de Víctor Soler com a nou president local en substitució d’Arturo Torró. Fonts del PP de Gandia afirmen que la presència d’Isabel Bonig avala la recentment estrenada presidència de Víctor Soler i del seu nou equip, al capdavant del Partit Popular de Gandia, amb el suport de tot el Comitè Executiu Local.

Isabel Bonig, ja en clau local ha ressaltat que “Gandia està unida i forta, i eixa fortalesa ha d’aprofitar-la en aquest moment de regeneració. Amb Víctor Soler, com a president, i Vicent Gregori com a secretari general, el futur del PP Gandia està garantit”.

Soler ha recordat que «guanyarem les eleccions de forma aclaparant, ens quedarem a uns pocs vots de revalidar la majoria absoluta i ací fora hi ha moltíssima gent que confia en nosaltres. Així que no els podem fallar. El nostre partit a Gandia ha de continuar sent l’únic i gran referent del centre dreta en la ciutat. Des d’una perspectiva liberal, que és l’única que aporta creixement econòmic i per tant social a la nostra societat”.

Com ja es va dictaminar en la Junta de Portaveus del divendres 12 de febrer i es va passar pel Ple Ordinari del dijous 18 de febrer, l’Ajuntament de Gandia ha sol·licitat les credencials com a regidor de Pepe Just, candidat popular número tretze en la llista per Gandia.

José Luis Planes nou Secretari Local de Més – Compromís per Xeraco