21.4 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Bones sensacions de les ciclistes gandianes al Campionat d’Espanya de Ciclisme Escolar

– Doble medalla d’or per a la gandiena Aitana Calabuig en els campionats d’Espanya de ciclisme escolar que s’han celebrat aquest passat cap de setmana en la Comunitat de Madrid.

Bones sensacions de les ciclistes gandianes al Campionat dEspanya 1

Calabuig va aconseguir aquestes dues medalles per equips representant a la Federació Valenciana tant en ruta com en gimcana en la categoria infantil, en individuals la ciclista del Grau acaba en el lloc 21 en la modalitat de ruta mentre que en la gimcana aconseguiria acabar en el lloc tretzé.

Sens dubte un gran èxit per a ella a pesar que no va poder estar més amunt en carretera a causa dels nervis no obstant això les valencianes van ser les més llorejades.

En xics cal destacar el triplet que es va aconseguir en la gimcana infantil on Eric Igual de Llíria va guanyar el títol per davant de l’alacantí Óscar Orts i del xativí Iván Martín. Mai abans una federació havia aconseguit aquest triplet.

Alejandra Puente va aconseguir acabar la huitena posició

En la categoria cadet la gandiana Alejandra Puente va aconseguir una molt bona huitena posició en una categoria amb molta competència en aquests campionats d’Espanya. La prova tenia 45 quilòmetres de recorregut i amb una ascensió.

Puente va estar en tot moment per davant i només en el port es van escapar les tres primeres classificades, queda’n la gandiana en l’escamot fins al final de la carrera.

Per equips, el combinat valencià es va proclamar subcampió i per tant medalla de plata.

Articles relacionats