12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Bones notícies del Club de Natació i Esports de Gandia

– Dos nadadors Infantils del NiE Gandia acudeixen a la concentració de natació de la Federació Valenciana
– Els alevins i benjamins aconsegueixen millorar marques en el control de la lliga.

El passat cap de setmana, 14 i 15 de desembre, es va celebrar en el complex educatiu de Xest la primera concentració infantil de natació. El Club Natació i Esports Gandia va ser representat per Marina Camps i Hektor Rosen.

Tots dos van passar els dos dies al costat dels nadadors dels altres clubs seleccionats, entrenant i realitzant proves de velocitat i força. Les seues bones marques els acrediten per a seguir convocats en totes les concentracions de la temporada.

D’altra banda, els benjamins i alevins del NiE Gandia van ser posats a prova per segona vegada en el control de la Lliga Promeses. L’esdeveniment va tindre lloc a Gandia, amb un total de 91 nadadors de diferents clubs valencians. Els benjamins que van participar van ser: Josep Jover, Alberto SiderAdrián PerezDanylo Gryschenko, Santiago Renu, Pau Gregori, Fabio CuerdaAngel Olmos, Mar Solanes, Angela Ribes, Tian Barca,
Els alevins van ser: Ivan Lechev, Gabriel SiderAlex Svetoslavov, Laia Pérez, Julieta Fontana, Alba Hidalgo, Marta Gregori, Carla Climent, Isaac Fenollar i Marta García.
Es van aconseguir molt bones marques per part de tots. Els resultats mostren el treball dels nadadors i del club, que ja destaca en l’àmbit autonòmic en aquestes categories.

Articles relacionats