15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Bona jornada dels ciclistes de La Safor-Valldigna a Alfafar 

 

Bona jornada dels ciclistes de La Safor-Valldigna en una nova prova de la challenge provincial d’escoles que s’ha disputat en els limítrofs del centre d’Ikea a Alfafar on s’han produït un gran nombre de podis com de caigudes.

La jornada es va iniciar amb la gimcana en la categoria de principiants on Alex Sánchez frega el podi, acabant en la quarta posició.

Tot seguit es van disputar les carreres i ja en la primera, la de promeses, Sergi Esteban obtenia la segona plaça. En la categoria de promeses de segon Dani Sánchez també pujava al podi amb el tercer lloc i Nasio Grau acabava en la posició tretzé.

En principiants, Cristian Vercher obtenia la seua primera victòria mentre que Àlex Sánchez seria tercer, Gerard Pastor 7, Àlex Moreno 17 i Andrea Contero tercera entre les xiques.

La carrera d’alevins, malauradament, es va produir la caiguda d’Andreu SansaloniSansaloni anava en llocs capdavanters i tot pareixia que seria un mà a mà, però en l’última redona es va produir el pitjor, Andreu va caure quan comandava la carrera deixant-ho sense opcions, va tindre en cara la valentia d’alçar-se per finalitzar la prova i encara entra a meta en el lloc catorzé, mentre que els seus companys Álvaro Gandia seria 16, Joan Martí 18 i Iker Arlandis 19.

Irene Flores tornaria a pujar al podi amb la tercera plaça de xiques en alevins de segon any mentre que Sergi Margarit acabaria nové.

En infantils de primer any, Carla Bañuls tornaria a posar les coses en el seu lloc i a punt va estar de guanyar la prova, ja que acaba segon entre els xics i xiques.

L’última carrera d’infantils es va saldar amb el quart lloc de Marc Iborra i la setena posició de Jorge Flores en una bona carrera per a tots dos, Iker Estrugo acabaria 27 i Paula Esteban 7.

Sense cap dubte les caigudes van ser les protagonistes en l’última corba i quasi sempre en l’última volta, ja que l’asfalt es trobava massa esvarós. Aquesta corba va marcar el desenllaç final d’almenys quatre carreres.

Articles relacionats