16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

Bona actuació dels ciclistes del Triasport-Gandia en la II edició del Memorial Vicente Aparicio en Pinedo

– Aquesta prova és puntuable per a la challenge provincial on Carla Bañuls i Andreu Sansaloni van pujar al més alt del podi

Amb tot just 13 corredors desplegats en una de les poblacions amb més arrelament ciclista de la Comunitat Valenciana on ha tret a diversos corredors professionals com és el cas del mateix Vicente Aparicio -gregari de luxe de Miguel Indurain– .

La matinal es va iniciar amb la disputa de la gimcana en la categoria d’infantils on els gandians Ausiàs Puente i Marc Iborra es van quedar a les portes del podi en finalitzar quart i cinqué sent els primers valencians.

En carrera, Dani Sánchez tornava a pujar-se al calaix en segona posició en categoria de promeses de primer any mentre que Xavier Nogueroles i Gerard Pastor acabarien huité i dotzé respectivament en promeses de segon any.

La categoria de principiants de primer any es va saldar amb el sisé lloc d’Álex Sánchez i la segona d’Andrea Contero. D’altra banda els de segon any, Andreu Sansaloni aconseguia el triomf somiat després de 4 anys barallant i davant els millors de la categoria, una carrera on també estava Aarón Bueno i va aconseguir la sisena plaça en la seua millor carrera de l’any.

Entre els alevins destacar la victòria de la gandiana Carla Bañuls i el cinqué lloc de Sergi Margarit.

La carrera d’infantils es va saldar amb el nové lloc de Marc Iborra i  la posició vint-i-tresena de Joan Corbi mentre que Ausiàs Puente va patir una caiguda.

Quant a l’esquadra vallera, l’antic alumne del TriasportAlex Moreno va ser l’únic que va pujar al podi en la primera posició en categoria de promeses.

Articles relacionats