11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

Bona actuació de les Escoles de Ciclisme de la Safor a la segona prova provincial

La segona carrera de la challenge provincial de València en categoria d’escoles disputada dissabte passat en els limítrofs del velòdrom Luis Puig va deixar clar que la pràctica del ciclisme segueix en augment amb quasi 300 participants vinguts de totes les comarques valencianes.

Tant l’Escola de Ciclisme Triasport-Gandia com La Valldigna van desplaçar poc més de 20 alumnes amb diferents resultats encara que el nivell ha pujat moltíssim en aquesta nova temporada respecte a l’anterior.

La jornada es va iniciar amb la disputa de la primera gimcana de la temporada on Marc Iborra acabe huité i Carla Bañuls desena en la categoria d’infantils.

En l’apartat de carreres, Sergi Esteban va ser 4t en promeses de primer any, Dani Sánchez 4, Nassio Grau 8é i Gómez 13 en promeses de segon any.

A la categoria de principiants de primer any es va saldar amb Cristian Vercher 5, Gerard Pastor 19 i Xavi Nogueroles 21. En la carrera de segon any Andrea Contero va ser 3r i Alex Sánchez 13.

Escoles de Ciclisme

La categoria d’alevins, Andreu Sansaloni seria 5é i Iker Arlandis 27 mentre que els de segon any, Irene Flores acabaria 4t i Sergi Margarit 12é.

En la categoria infantil de primer any novament Carla Bañuls va tornar a demostrar que està un esglaó per damunt de les altres en guanyar en dones i acabar tercera absoluta mentre que la seua companya Carla Sant Joan acabaria quarta.

Finalment en la categoria regna de la jornada, els infantils de segon any, Paula Esteban finalitza en el tercer lloc, i va ser la millor classificada mentre que Jorge Flores va ser 17, Fernando Andrés 19, Iker Estrugo 37 i Marc Iborra 39 i últim malgrat acabar cinqué perquè va rebre un bidó d’aigua en carrera quan està prohibit en les normes.

Articles relacionats