10.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Bon joc dels equips de voleibol del Grau de Gandia amb resultats diferents

– Segon desplaçament de la temporada pels equips del Grau de Gandia

En aquesta ocasió tocava visitar un dels clubs amb més tradició i història del voleibol valencià (CV Xàtiva), en el que serien uns enfrontaments inèdits en aquestes categories federades fins hui i que a més tenien la peculiaritat d’enfrontar a dos entrenadors preparats en les pistes de Gandia, com són Ximo Borrás i Rafa Mora.

En el primer partit del matí (categoria infantil), les xiques del Veles e Vents Decorgandia, es van mostrar superiors al seu rival, podent l’entrenador del Grau fer molts canvis i donar joc a les jugadores menys habituals o fins i tot alevins que componen l’equip. Finalment l’equip
del Veles va acabar imposant-se per un còmode 0-3 (7-25, 15-25, 20-25).

Aquesta primera victòria com a visitants i tercera en quatre partits, deixa a les jugadores del Grau en tercera posició que donaria al final de la fase regular dret a disputar els encreuaments previs a la final autonòmica.

En el segon partit, l’equip de categoria cadet (dc hotels), en el qual hi ha 9 jugadores infantils, va mostrar un salt en el seu nivell de joc i van donar molta guerra a unes jugadores xativines que van fer valdre la seua major experiència i que s’imposaren per 3-0.

Malgrat que aquest resultat no va sr positiu l’expedició es va tornar contenta amb el joc de les xiquetes que van lluitar en tot moment i van liderar els parcials de joc en diversos moments.

La pròxima jornada els equips del Veles e Vents, tornaran a viatjar i s’enfrontaran als equips del C.V. Paterna; equips que sembla que poden ser rivals directes en els seus respectius objectius de la temporada de tots dos equips.

Articles relacionats