12 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Bon inici de la temporada dels ciclistes de la pedrera de la Safor

Bona actuació dels ciclistes de la Safor en aquest inici de temporada en la població d’Aiacor aquest passat diumenge sobre una intensa calor que va superar els 30 graus.

Marc Donet de l’escola de Sueca en principiants i Carla Bañuls de l’escola gandiana en infantils van pujar al més alt del podi. Altres resultats destacats van ser el segon lloc de Carla Martínez en infantils de segon any a més del tercer lloc d’Irene Flores en infantils de primer any on Sergi Margarit va ser quart.

Cal ressenyar el tercer lloc de Dani Sánchez en principiants i la sisena plaça de Cristian Vercher en la mateixa categoria a més del tercer lloc de Sergi Esteban en promeses.

Destacar les absències d’Alex Moreno que es trobava en la prova de BTT i d’Andreu Sansaloni de l’escola d’Ontinyent que va ser baixa per malaltia.

També es va realitzar un merescut homenatge a José Luis Pérez Lozano que durant més de dues dècades va ser el màxim responsable de les escoles de ciclisme. Els xiquets de la Penya Ciclista La Forca d’Aiacor li regalaren una forca com a soci d’honor.

Articles relacionats