10.3 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

Bon cap de setmana per al ciclisme de la Safor Valldigna

Nous podis per als ciclistes saforencs en la II edició del ciclocròs Joaquín Ortega, prova de la Copa Valenciana disputat aquest passat diumenge en la població alacantina de Castalla.

Carla Bañuls i Alex Moreno van tornar novament a pujar al més alt del podi després de véncer en la categoria d’infantil femení i principiants respectivament.

Quant als altres ciclistes de la comarca, Sergi Esteban seria quart en promeses mentre que Cristian Vercher quedaria catorzé en principiants, a més Alejandro Segui ocuparia la setena plaça en alevins i Andreu Sansaloni va finalitzar en el lloc vint-i-uné. En infantils, Sergi Margarit acabaria desè i Irene Flores cinquena entre les xiques.

Respecte a les altres categories, Iván Gomar continua millorant i en la categoria absoluta acabaria quart de la general i tercer en categoria sub 23 mentre que Joan Llacer Fraile acabaria seria desè de la general i cinqué sub 23.

En juvenils, Jordi Fournies va ocupar la sisena plaça i Jairo Jaén va ser quinzé mentre que Aitor Arlandis i Marc Iborra van acabar en la posició 15 i 18 respectivament en cadets.

Quant a les dones, Lídia Llacer Fraile va ser tercera sub 23 i Laia Canet seria també tercera però en cadets mentre que Aitana Calabuig va ser quarta i Paula Esteban seria huitena.

Aquest dimarts es disputarà la penúltima prova de la Copa Valenciana de ciclocròs en la població alacantina de Beniarbeig.

Articles relacionats