13.4 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Boggers demostra la seua qualitat imposant-se en la prova de Motocròs d’Albaida

El pilot holandés Brian Boggers va eixir d’Albaida encara més líder després d’imposar-se en la segona prova puntuable per al campionat d’Espanya de motocròs, en la categoria regna de MX 1, celebrada aquest passat cap de setmana al complex del motor de La Vall d’Albaida.

Boggers demostra la seua qualitat imposant se en la prova de Motocros dAlbaida 1Boggers va deixar clar a les primeres de canvi perquè arribava a aquesta segona cita com a líder, el pilot oficial de Gas va fer tot un recital i va deixar comandar les dues mànegues classificatòries als seus rivals més directes per a més tard donar el colp definitiu.

En la primera Ander Valentín es va posar com a líder amb Boggers per darrere seu fins que va cometre un error i es cauria a terra, moment en què l’holandés es posaria al capdavant fins al final.

Possiblement la segona carrera ha sigut més emocionant, ja que en el mateix moment que Boggers es posa primer pateix una caiguda sense conseqüències i baixa fins a la novena plaça, en aquests moments començaria una extraordinària remuntada fins a col·locar-se segon per darrere de l’andalús José Antonio Butrón que s’emportaria la victòria.

Precisament el pilot holandés malgrat ser oficial de Gas Gas és el que menys mitjans disposa de tots i tan sols amb un pilotatge explosiu ha demostrat estar un parell d’esglaons sobre els seus rivals on hi ha algun campió del món.

En la categoria MX 2 Rubén Fernández ha sigut el vencedor a Albaida tant de les dues mànegues classificatòries com de la sessió d’entrenaments mentre que en la categoria femenina la suïssa Virgine Germond ha sigut la millor, per darrere d’ella va finalitzar Jana Sánchez i en tercera posició Gabriela Seisdedos.

Quant a la representació de corredors de les comarques centrals, el de Navarrés Víctor Sáez va acabar en el lloc catorzé en la primera carrera de 125 c. c. mentre que la segona trencaria el motor.

Sense cap dubte l’organització es pot calificar de perfeta amb una estructura que semblava un mundial més que un campionat d’Espanya, les grans marques com Yamaha, KTM i Husqwarna han aparegut a Albaida amb els seus tràilers, motor home i per descomptat amb tres motos per a cada pilot el que fa pràcticament impossible lluites davant aquests gegants encara que Boggers l’ha aconseguit.

Articles relacionats