10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

‘Biblioteques Gandia t’ajuda amb els deures…online’

– Gandia llança el programa ‘Biblioteques Gandia t’ajuda amb els deures… online’

– La mesura de reforç escolar està dirigida a nens i nenes que tinguen algun tipus de dificultat a l’hora de realitzar les seues tasques escolars des de casa

– Dirigida a tot l’alumnat de primària i serà impartida per professors amb titulació oficial

– Les inscripcions es podran realitzar enviant un mail a repasoescolar.biblioteca@gandia.org o Whatsapp al telèfon 67883740

Les biblioteques de Gandia posaran a funcionar a partir del pròxim 4 de maig un servei de reforç escolar dirigit a xiquets i xiquetes que tinguen algun tipus de dificultat a l’hora de realitzar les seues tasques escolars des de casa.

“Biblioteques Gandia t’ajuda amb els deures… online” és un servei que les biblioteques prestaven de manera presencial i que ara, durant el període de quarantena, es reconverteix en telemàtic en utilitzar les noves tecnologies.

Tal com ha explicat el regidor responsable de l’Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques de Gandia (IMAB), Jose Manuel Prieto, la mesura està dirigida a tot l’alumnat de primària, des de primer fins a sisé i serà impartida per professors amb titulació oficial.

Per poder fer ús del servei, caldrà inscriure prèviament, indicant: nom i cognoms, curs, telèfon i correu electrònic. Les inscripcions es podran realitzar enviant un mail a repasoescolar.biblioteca@gandia.org o Whatsapp al telèfon 678837402. Les places són limitades per ordre d’inscripció.

L’horari del servei serà de dilluns a divendres, durant una hora al dia. D’aquesta manera, s’organitzaran grups per a cursos amb un màxim de deu participants i cada sessió durarà al voltant d’una hora. En fer la inscripció, els pares o tutors rebran informació precisa sobre l’horari que tindrà assignat el seu fill o filla.

Amb aquesta mesura ens adaptem a aquesta nova situació i ho fem a càrrec de professionals de l’ensenyament. Pretenem que les biblioteques continuen estant properes a la ciutadania tot i el moment tan complicat que estem vivint” va finalitzar Prieto.

En què consistiran aquestes sessions?

Durant una hora aproximada, el personal docent organitzarà la participació de l’alumnat, ajudarà a planificar el treball, ha de resoldre dubtes, etc. I si per qualsevol raó no és possible resoldre algun dubte durant la sessió, es posarà en contacte amb l’estudiant més tard per oferir-li una resposta personalitzada.

Com connectar-se?

Cada dia, abans de l’inici de les classes, rebrà un correu electrònic amb un enllaç. A l’hora exacta que té assignada la classe, ha de fer clic sobre l’enllaç i s’establirà la connexió de forma automàtica a través de la plataforma Google clasroom obrirà una pantalla amb la imatge de tots els participants. A partir d’ací ha de seguir les instruccions de la persona encarregada que coordinarà i dirigirà les classes.

Articles relacionats