28.8 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

La Biblioteca Central de Gandia inicia una nova temporada del Club de Lectura

club lectura

El regidor delegat de Cultura de Gandia, Joan Muñoz, acompanyat del cap responsable de Biblioteques, Toni Ordiñana, ha presentat les activitats de la nova temporada del Club de Lectura que es desenvoluparan a la Sala d’Actes de la Biblioteca Central entre el 26 d’octubre i el 31 de maig.

El regidor ha destacat que “el Club de Lectura és una de les moltes activitats que s’organitzen des de les biblioteques municipals i que com altres, té ja una continuïtat i un públic fidel. Esperem que les novetats que hem introduït aquest any aconseguisquen augmentar la quantitat de persones que hi participen“.

Toni Ordiñana va destacar que la present edició tindrà una sèrie de novetats. Aquest any a més de la narrativa s’incorporen obres de teatre i literatura. Es mantenen tres de les col·laboradores encarregades de triar i moderar les sessions (Gràcia Signes, Maite Insa i Agustina Pérez) i s’incorpora la directora de l’Escola del Teatre Serrano, Ruth Palonés.

Una altra de les novetats és que s’incorpora la lectura en format electrònic, ja que la meitat de les obres es realitzaran en aquest format. També hi participaran dos autors locals com Santigo Díaz i Cano que serà la primera de les lectures i Christelle Enguix i s’incorporen a les obres de lectura les guanyadores dels premis literaris de Gandia.

Les persones interessades a participar poden inscriure a la primera planta de la Biblioteca Central on podran recollir la primera de les lectures.

Finalment, Joan Muñoz recorda que es tracta d’una activitat totalment gratuïta.

Articles relacionats