21.8 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

Beniopa ja està preparada per a encetar el Porrat de Sant Antoni

Demà divendres 10 de gener s’inicien les activitats programades amb motiu de la festivitat de Sant Antoni a Beniopa i que prolongaran fins al 12 de gener. La programació inclou activitats per a tots els públics, entre les quals destaquen el tradicional Porrat, el Mercat d’Artesania i Circ i la Revetlla de Sant Antoni.

Una edició que tindrà cinc punts neuràlgics: “Porraters” i mercaders tradicionals al carrer Llarguer; Fira d’atraccions al carrer Meravelles; XIV Mostra d’Associacions de Beniopa al barranc; Mercat de productes i artesans valencians davant el Centre Social; i Mercat temàtic valencià en els carrers Mestre Michavila, del Mig i la plaça Major.

Com a principal novetat d’aquest any el programa “Barranc de Rock”. Una sèrie d’actuacions musicals que pretenen amenitzar i generar bon ambient durant les festes. Així, el divendres serà el torn per a l’actuació del grup La Sede 2.0; mentre que dissabte i diumenge, s’esperen les actuacions de Dj. La-Rocka i el grup “Sin Comentarios“. En tots dos casos, les actuacions tindran lloc al migdia.

A més, durant les hores centrals del dia es veurà reforçada l’animació de carrer i dissabte la Rondalla Agredolç actuarà abans de la crema de la foguera i ja diumenge serà el torn per a la benedicció dels animals, l’exhibició de cavalls, la matinal motera i el KM Vertical.

Articles relacionats