21.6 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Beniopa gaudirà del Campionat Màster de Ciclisme de la Comunitat Valenciana 

– Gandia acull aquest divendres el Campionat Màster de ciclisme de la Comunitat Valenciana

– S’espera la presència d’uns 200 ciclistes de tot el territori espanyol i algun estranger que ha aprofitat les vacances a la zona per a apuntar-se a la prova

El regidor d’esports, Jesús Naveiro, acompanyat pel director de la carrera, Sergio Camarena, i el president de la Penya Ciclista Beniopa, Pascual Orengo, han presentat aquest matí el Campionat Màster de ciclisme de la Comunitat Valenciana, que tindrà lloc aquest pròxim divendres, 21 de juliol. L’eixida i la meta se situaran al carrer Parpalló, enfront del col·legi Los Naranjos.

“Aquest campionat alberga les categories Master de 30, 40, 50 i 60 i tindrà uns 90 km de distància, passant per les poblacions de Marxuquera, Llocnou de Sant Jeroni, Benicolet, Llutxent, Quatretonda, Genovés, Llocnou del Fenollet i acabant a Gandia”, ha expressat Naveiro.

CARTELL CAMPIONAT MASTER CICLISME

Per al regidor d’Esports “és una gran oportunitat perquè tothom puga gaudir, ja que tindrem en aquesta prova als millors 200 ciclistes de la Comunitat Valenciana, la qual cosa farà que siga una carrera atractiva”.

Per la seua part, Orengo ha destacat que «el campionat s’ha de fer divendres, pel fet que la Guàrdia Civil limita el tràfic el cap de setmana, però el seu Cap va fer una gran tasca ubicant la prova aquest dia». A més, el president de la Penya Ciclista Beniopa ha remarcat la presència de corredors de Madrid, Múrcia i altres zones d’Espanya “que ja estan allotjats als diferents hotels de la zona i fan que estiguen al 100% d’ocupació i inclòs hi haurà algun estranger que ha aprofitat el fet d’estar ací de vacances per fer la prova”.

Finalment, el director de carrera ha explicat els detalls tècnics: “El circuit, de 90 km, malgrat no tindre cap port de muntanya, serà dur, ja que tot seran pujades constants que trencaran segurament la carrera a l’altura de Genovés. L’arribada és més còmoda i esperem veure a molta gent a Beniopa”.

Articles relacionats