13.4 C
Gandia
Dilluns, 5 desembre, 2022

Benifairó de la Valldigna amb els seus sanitaris

– Benifairó ret homenatge als seus sanitaris durant aquesta setmana.

L’ajuntament de Benifairó de la Valldigna proposa a tots els veïns dedicar des del 12 al 19 de febrer a homenatjar als seus sanitaris. Als veïns se’ls proposa penjar a les balconades bates o teles blanques, també enregistrar vídeos amb paraules d’agraïment a aquests professionals. Tots els dies a les 20:00 h des de la megafonia de l’ajuntament sonarà la cançó Respira d’El Diluvi.

Aquesta darrera onada de la pandèmia del COVID-19 està sent molt cruenta al País Valencià. Benifairó, que fins a la tardor no havia tingut cap contagi, ha vist com des de llavors aquests han anat succeint-se fins a aplegar a un nombre alarmant i amb veïns hospitalitzats. L’esforç dels professionals de la sanitat, des de qualsevol dels àmbits implicats, està sent extenuant, i, malgrat els esforços, l’evolució de la pandèmia, per desgràcia, no els dona treva.

Per tots aquests motius, des de la corporació benifaironera proposen aquest homenatge, i així mostrar als sanitaris que els veïns del poble són conscients del treball i esforç que tenen acumulat.

Articles relacionats