18 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Beniarjó convoca el premi de poesia Senyoriu d’Ausiàs March 2018

L’Ajuntament de Beniarjó ha convocat el 38é Premi de Poesia Senyoriu d’Ausiàs March per a un llibre en valencià segons les següents bases:

Les obres han d’ésser inèdites en qualsevol suport, no han d’haver estat premiades amb antelació ni estar pendents de cap veredicte. Cada autor podrà presentar únicament una obra al Premi i l’extenció total haurà de ser la corresponent a un volum habitual de poesia. S’han de presentar cinc còpies impreses a doble espai i enquadernades. A la primera plana de l’original s’ha de fer constar el nom, l’adreça postal i electrònica i el telèfon de l’autor o autora. No s’admetran originals presentats amb pseudònim. El termini per a la presentació d’originals finalitzarà el dia 24 de novembre de 2017 a l’adreça de l’Ajuntament de Beniarjó. El jurat està format per Teresa Pascual, Joan Navarro, Ricard Garcia, Pau Sif i Josep Lluís Roig.

L’Ajuntament de Beniarjó premiarà l’obra guanyadora amb una dotació de 3.500 euros i la publicarà en una editorial de reconegut prestigi.

L’adjudicació del Premi es farà el dissabte 14 d’abril de 2018 a les 19:30 h a l’Auditori Municipal. L’autor del llibre premiat es compromet a assistir a l’acte d’entrega del Premi. Si les obres presentades no reuneixen la qualitat desitjable, el jurat podrà declarar desert el premi. Els originals presentats no es tornaran als autors i seran destruïts.

 

Articles relacionats