25.3 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Beniarjó acull una exposició d’artistes internacionals establits a la Safor

 

– Eklektix23 Art Society mostrarà les seues obres d’art contemporani del 8 al 24 de setembre

La sala d’exposicions Vicent Vidal Miñana de Beniarjó acull una exposició col·lectiva d’artistes internacionals establits a la Safor, principalment en el municipi d’Oliva. La mostra s’inaugurarà el divendres 8 de setembre a les 19,30 hores.

L’associació d’art Eklektix23 està formada per una amalgama d’artistes, pintors i escultors provinents de diversos països europeus com Gran Bretanya, Irlanda, Suècia, Alemanya, Holanda, Finlàndia, Eslovàquia i Itàlia.

Recentment, s’han incorporat a l’entitat dos artistes de nacionalitat espanyola nascuts a la Safor: Salva Mascarell i Àngels Gregori.

Tots ells comparteixen dues passions: la primera és la comarca de la Safor, en la qual han fixat la seua residència i la segona, l’atracció per l’art contemporani en les seues diferents manifestacions i corrents.

Els artistes participants en l’exposició  són Angela TownConnie FahyDouwe Kok,  Eric SpriggHock KhoeJazzin Balfe MavrikisJoakim WaseswardJohanna van WylickVellingaLydia Jones, Salva Mascarell, Sauro Giannini y Sue Pettinger.

Cal destacar que dos dels artistes participants tenen arrels a  Beniarjó: Joakim Wasesward ha fixat la seua residència en el municipi i Salva Mascarell va nàixer en esta localitat.

L’agrupació d’artistes Eklektix23 sol convidar a un artista de la Safor a participar en les seues exposicions col·lectives i en el cas de la mostra de Beniarjó serà la pintora Marietta.

L’exposició estarà oberta fins al dia 24 de setembre en horari de vesprada, de 18 a 20 hores, i el dissabte i diumenge d’11 a 13.30 hores.

Articles relacionats