23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

Bellreguard recorda a Joan Fuster en el 30 aniversari de la seua darrera visita

• La commemoració tindrà lloc el 23 d’abril amb el concert de Rafa Xambó del festival Barnasants i l’actuació de la Muixeranga de la Safor

L’Any Fuster té, a Bellreguard, un doble motiu de commemoració. No sols que fa 100 anys del naixement de l’intel·lectual de Sueca, sinó també que es compleixen 30 anys que Joan Fuster hi va ser al poble, en la que va ser la seua darrera aparició pública.

Aquesta doble efemèride se celebrarà el 23 d’abril amb una de les actuacions que, enguany, preveu el festival Barnasants a Bellreguard, que és una de les seus valencianes d’aquest projecte cultural en xarxa. Serà el recital de Rafa Xambó, a la Casa de Cultura, a partir de les 20 hores.

Les entrades per al concert es poden adquirir ja al preu de 5 euros a la botiga de la web de l’Ajuntament de Bellreguard, en el següent enllaç: clic ací

En el recital, Rafa Xambó presentarà el seu seté disc, ‘La Dansa d’un temps nou’, un recull de dotze cançons amb algun text de Xambó i altres de Maria-Mercé Marçal, Manel Marí, Anna Montero i Txema Martínez, en el qual hi ha interessants versions/relectures de poemes i cançons de Salvador Espriu amb Raimon, Nâzim Hikmet amb Pete Seeger, Manel Marí amb Toti Soler, Woody Guthrie amb Jeff Tweedy, Ovidi Montllor i John Lennon.

Abans del concert, a les 19 hores, la Muixeranga de la Safor actuarà també al Clot de l’Era per a recordar la figura de Joan Fuster.

Articles relacionats