11.1 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

Bellreguard participa activament en les Jornades de Ciutats Amigues de la Infància

La Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut, Neus Burguera, va participar en les Jornades Formatives Ciutats Amigues de la Infància (CAI), organitzades per UNICEF en Sagunt, amb la col·laboració dels 22 municipis que formen part de la Xarxa CAI.

Gemma Pellicer, Tècnica d’Infància i Joventut, va formar part de la taula redona “Pressupostos Participatius Infantils: Models d’implantació i experiències Municipals” i va contar l’experiència de Bellreguard, en aquest àmbit, com a municipi de menys de 5.000 habitants, amic de la infància.

Temes tractats

Durant les jornades s’ha abordat altres temes com les polítiques autonòmiques d’infància, la protecció de la infància des de l’àmbit local i experiències municipals sobre el dret al joc. Es va poder escoltar moltes idees de millora i nous projectes, en els que es vol començar a treballar.

Bellreguard és un poble compromés amb el compliment dels Drets de les xiquetes, els xiquets i els adolescents d’acord amb la Convenció sobre els Drets del Xiquet i, el dret a la participació és un dels principis rector d’aquesta convenció.

Articles relacionats