10.3 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

Bellreguard impulsa la realització d’un gran mural com homenatge als sanitaris

• La pintura és obra de l’artista Tmx i ha estat un encàrrec de l’Ajuntament per a recordar la tasca desenvolupada pels professionals de la sanitat en la pandèmia

Un enorme mural al costat del Centre de Salut de Bellreguard recordarà l’esforç per combatre la pandèmia que ha dut a terme pel personal sanitari. Amb la pintura, obra de l’artista Tmx, nom artístic d’Eloi Àngel, l’Ajuntament i l’artista han volgut fer un homenatge als sanitaris i sanitàries per la tasca realitzada en aquests mesos tan complicats.

El Departament de Salut de Gandia ha agraït el gest en paraules de la directora mèdica d’Atenció Primària, Rosa Andrés, qui ha posat en relleu que “ens recordarà l’esforç i la implicació de tots, no sols del personal sanitari, sinó també de la ciutadania, per fer front a aquesta pandèmia“.

A l’acte de presentació del mural van assistir també l’alcalde, Àlex Ruiz, i el regidor de Cultura, Juanjo Giner, qui va remarcar “la importància de la cultura i la creació artística com a eina de reivindicació social, en aquest cas per a agrair i homenatjar als treballadors i treballadores del sistema de salut públic“.

L’autor del mural, Eloi Àngel (Tmx), va explicar que havia optat per representar als sanitaris “com a superherois, com a professionals que ens han salvat en aquesta situació de pandèmia“. Ara bé, sense “llevar-li gens d’importància al sanitari“. És per això que en el mural una línia diferencia als superherois dels professionals de la sanitat.

Articles relacionats