13.3 C
Gandia
Dissabte, 3 desembre, 2022

Bellreguard fa costat al seu comerç local

La crisi del coronavirus està afectant a tota la societat, i com no al comerç local, per això l’ajuntament de Bellreguard vol donar suport al comerç local que segons ha assenyalat “En aquests moments complicats el comerç del nostre poble està a l’altura de les circumstàncies. Tant els establiments que han hagut de tancar les portes per complir amb l’estat d’alarma, contribuint així a la lluita contra el Covid-19, com aquells que per ser de primera necessitat segueixen obrint cada dia perquè a cap dels nostres veïns i veïnes els falte de res”.

L’Associació de Comerços, Empreses i Professionals de Bellreguard (Acobell), ha llançat una campanya per fer valdre el paper que estan jugant els seus associats, amb el lema ‘Al teu costat, també en els moments difícils’. En la seua pàgina web es pot trobar un llistat amb la relació d’establiments associats a Acobell que estan donant servei durant aquests dies. L’Ajuntament ha destacat el seu suport a Acobell. 

Els establiments no associats que vulguen aparéixer en un llistat de comerços en funcionament del qual farà difusió l’Ajuntament poden comunicar-ho i enviar les seues dades a comunicacio@bellreguard.net. 

Articles relacionats